domingo, 29 de enero de 2012

Qui Som??!


Ens apassiona el mon de les manualitats: patchwork, mitja, ganxet, scrapbooking, cuina variada, bricolatge, decoració...ens atrevim amb tot! La creativitat i la imaginació són els nostres pilars fonamentals alhora d’emprendre un nou projecte.
Des d’un temps cap aquí dediquem gran part del nostre temps d’oci a navegar pel mar de blogs infinit, descobrint idees noves i extraordinàries i és per això que hem decidit formar part d’aquest mon, unint forces A LA PRESTATGERIA. El nostre objectiu és poder compartir amb vosaltres tot allò que se’ns passi pel cap. Veureu quina quantitat de coses podem arribar a crear i què fàcil resulta!
Així doncs us convidem a que ens visiteu i que us inspireu amb les nostres idees i, alhora ens inspireu a nosaltres amb idees fresques per continuar omplint la prestatgeria amb nous projectes.

Nos apasiona el mundo de las manualidades: patchwork, media, ganchillo, scrapbooking, cocina variada, bricolage, decoración... nos atrevemos con todo! La creatividad y la imaginación son nuestros pilares fundamentales a la hora de emprender un nuevo proyecto.
Desde hace un tiempo hacia aquí dedicamos gran parte de nuestro tiempo de ocio a navegar por el mar de blogs infinito, descubriendo ideas nuevas y extraordinarias y es por eso que hemos decidido formar parte de este mundo, uniendo fuerzas alaprestatgeria. Nuestro objetivo es poder compartir con vosotros todo aquello que se nos pase por la cabeza. Veréis que cantidad de cosas podemos llegar a crear y que facil resulta.
Así pues os invitamos a que nos visitéis y os inspirési en nuestras ideas y, a la vez nos inspiréis a nosotros con ideas frescas para continuar llenando laprestatgeria con nuevos proyectos.






14 comentarios:

  1. Gràcies per la invitació, crec que ja m'he apuntat i rebré les actualitzacions, a veure si m'animo a fer alguna coseta. De moment les fotos són una passada! Teniu molt de nivell!!! Potser gaudeixo només mirant-les... què ja és molt! jejeje Molta sort amb el blog!!!! És tot un món!

    ResponderEliminar
  2. Guapis! Jo ja sóc seguidora vostra fa temps. Tinc moltes ganes de veure les vostres creacions. Ens veiem per aquí, ah! i sempre podeu passar pel meu blog a donar un cop d'ull i fer-vos també seguidores.
    Fins dimarts!!

    ResponderEliminar
  3. Us he deixat un petit comentari al face, però ho torno a fer aquí al blog "oficial".. us aniré seguint, que de ben segur que penjareu moltes idees (pels blogs n'hi ha un tou).
    Molta sort!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Mariona! esperem que, amb la teva ajuda, puguem omplir la prestatgeria de coses ben boniques!!

      Eliminar
  4. Les fotos són precioses... M'encantaré seguir-vos!!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Mònica! esperem veure't sovint per aquí i rebre les teves opinions!

      Eliminar
  5. Sou unes petites artistes. Es un plaer apendre amb les vostres publicacions.
    Molta sort.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Martyduby! el plaer és nostre, és molt gratificant veure com us animeu!

      Eliminar
  6. Moltes felicitats per aquest blog tan bonic! pendre nota! jo acabo de començar amb el meu i sereu unes bones mestres! us convido a fer una ullada! lingosworlds.blogspot.com

    ResponderEliminar
  7. Moltes gràcies Lingosworld! Ens dóna molta energia per tirar endavant tantes felicitacions!
    Espero que poguem prendre nota mútuament!

    ResponderEliminar
  8. Teniu un blog genial. Fa molt que us segueixo...però fins ara no he tingut blog... qui hi farem !!!

    http://lacucabonica.blogspot.com.es

    esteu convidades !! :D

    ResponderEliminar