martes, 14 de febrero de 2012

aBRiGa Tu TaZa

Con el frío que hace últimamente, lo que más apetece es poder tomar algo calentito.
Aunque la verdad es que a veces lo que vayamos a tomar carece de importancia, lo realmente importante es rodear la taza, bien calentita entre las manos, y soplar y soplar para entrar en CaLoRrrrrr...
Es por eso que, ya que vamos a convivir durante un tiempo con nuestra taza, he pensado: ¿qué mejor que poder personalizarla? Para ello os voy a dar un par de ideas muy muy bonitas. A ver cuál os gusta más:
1. La primera idea es esta, una funda de tela:




Si queréis probar de hacerla sólo necesitáis un par de telas y un poco de guata, una goma del pelo, hilo y aguja y un botón.
Aquí tenéis el patrón, por si os animáis.


2. La otra idea la saqué de una receta de
crema de brócoli, esta si que abriga bien!
¡¿Quiéen quiere unaaa?!




La verdad que con una taza tan bonita cualquiera se anima a entrar en calor con algo bien calentito. ¡Así da gusto!





¡Que tengáis un feliz día de los enamorados, y de la amistad!




12 comentarios:

  1. Hoy mismo me hago una de tela!! Aunque primero me tendré que hacer con la guata!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com sempre, la volem veure! La guata la podràs trobar, sobretot, en botigues de Patchwork. Sinó també pots probar de fer-la amb fliselina (o entretela, o viledón, que viene siendo lo mismo...jejej!) que segur que també quedarà bé!

      Eliminar
  2. Uf, quant em queda per aprendre: guata? fiselina? entretela? viledón? non capisco niente, jajaja!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jejej! és qüestió de possar-s'hi! Jo fa uns mesos tampoc sabia el que era! La fliselina, l'entretela o el viledón és el mateix! és com una tela molt fineta, amb pega (per una banda, o per les dues) que quan ho planxes s'enganxa i fa que la roba quedi amb més cos. La guata és com una mena de farcit, més gruixuda que la fliselina, que es fa servir MOLT (diría que sempre) per al patchwork. Si t'hi fixes a la funda de tela, que es veu gruixuda, és per la guata que duu. :D

      Eliminar
    2. Ja m'he fet amb la guata :) He trobat una botiga estupenda a Palma, a veure si m'animo a anar a les classes, però és que totes en saben molt i jo tot just començo...
      Mirant la descripció, per variar no pillo algunes coses, sobretot el tema del cosit: el faig pels punts que indica el patró? Les tres teles les tallo de la mateixa mesura, no? però al cosir-ho hauré de fer la vora per tal que no es vegi, no? com veus, sóc lenta de mollera, però fa més qui vol que qui pot :)
      Moltes gràcies!

      Eliminar
    3. Lara, anima't i apunta't! és igual el temps que duguin, el fet és començar un projecte que t'il·lusioni i tirar-lo endavant. De cosir, un cops en saps, no té més misteri!
      Això és mé sfàcil que els mussols: has de tallas 3 peces igual que el patró: la part del davant, la del darrera i la guata. Has de col·locar les dues teles per la banda de dins i, sobre o sota, la guata. Col·loca la goma en una banda, per poder cosir-la també.Deixa un tros sense cosir per poder donar-li la volta. I ara només et queda cosir disimuladament el troset ober i afegir el botonet! ànims!

      Eliminar
    4. Molt millor amb la teva explicació :) Ho intentaré! I a veure si perdo la vergonya i m'animo amb les classes, gràcies pels ànims i per haver-me obert una nova porta per desenvolupar la poca (però entusiasta!) creativitat que tinc.
      Una abraçada!

      Eliminar
    5. Gràcies! sempre fa bo de sentir aquests comentaris! Ens dóna MOLTA energia!!
      Ja ens ensenyaràs com van els teus projectes! ;)

      Eliminar
  3. Admiro esa creatividad e imaginación!!
    Es genial!
    Intentaremos copiaros la idea y mostraros el resultado!!!
    Un besazo amores y a seguir creando!!
    Eva Cdn

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ooooh! gracias Eva!
      Intentar se quedará corto, ya verás que en cuanto te pongas te vendrá la creatividad y tus ideas propias para personalizarlo a tu manera!

      Eliminar
  4. Mmmmm molt pràctic!!
    M'en faré una quan pugui
    Un petó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anotala a la llista, que segur que és infinita a aquestes alçades, oi? ;)

      Eliminar