jueves, 3 de noviembre de 2011

Gambes arrebossades amb crema de formatge

Amb aquesta entrada enceto un tema que em sembla important a l'hora de preparar un dinar o sopar a casa: què faig de pica-pica?
L'altre dia vaig tenir un dinar molt molt bo on em van posar una pica-pica boníssim. Vaig decidir compartir el plat que més em va agradar, tant per la presentació com pel bon gust que tenia.
Mireu, mireu...

A que és genial? I el millor de tot és que fer-los és molt fàcil. Només cal fer una crema de formatge amb crema de llet i el formatge que més us agradi, ficar-ho en gotets i posar la gambeta arrebossada, que la podeu comprar al Mercadona, a dins. Els gotets eren de plàstic, de la mida d'un chupito.
Crec que el resultat és molt original.

Feu-la a casa i ja em direu...

2 comentarios:

  1. Jo ho provaré! amb una cremeta suau suau de roquefort... com ho veus? ;)

    ResponderEliminar
  2. Em sembla molt bona idea! Ja m'explicaràs que els hi ha semblat els teus convidats.
    Petons

    ResponderEliminar