lunes, 23 de abril de 2012

Celebramos Sant Jordi con Vint-i-nou de Lluna y Sorteo!

Sant Jordi, la princesa i el drac!

Me encanta Sant Jordi. Es una de mis fiestas favoritas. Desde bien pequeña recuerdo el día de Sant Jordi como algo muy especial. Es un día lleno de mágia. Las calles se llenan de libros y rosas!
Es nuestro primer Sant Jordi en alaprestatgeria y queremos celebrarlo por todo lo alto. Tenemos el placer de presentaros a Vint-i-nou de Lluna.


Vint-i-nou de Lluna mezcla el estilo y el sentimiento para crear piezas que no dejan a nadie indiferente. Se puede sentir el cariño con el que están hechas con solo mirarlas. Laia es quien está detras de este gran proyecto, cuidando cada detalle con mucho gusto y mimando cada una de sus creaciones.
Desde alaprestatgeria queremos conocer un poquito más de ella y de su trabajo. Su nueva colección de Sant Jordi nos ha enamorado. A vosotr@s no?




Com comença la història de Vint-i-nou de Lluna?
Amb un canvi de vida, amb l’objectiu de ser més fidel a un mateix i l’oportunitat de trobar què pots aportar al món. Aquestes històries comencen sense cap forma ni intenció concretes, fins que arriba un moment en què tens l’opció d’escollir. En el meu cas vaig decidir, a finals de 2010, deixar la feina de Barcelona per dedicar-me i compartir allò que em fa sentir bé, des de casa, a Tossa. Així van sortir les col·leccions “Camins a Goa” —a partir d’unes peces de fusta trobades a l’Índia uns mesos abans— i “Fragments de vida”, una tria de fotografies que dibuixen el meu trajecte. Amb el temps, el projecte ha anat agafant forma, amb la pàgina web o la presència en algunes fires d’artesania.

¿Cómo empieza la historia de Vint-i-nou de Lluna?
Con un cambio de vida, con el objetivo de ser más fiel a uno mismo y la oportunidad de encontrar qué puedes aportar al mundo. Estas historias empiezan sin ninguna forma ni intención concretas, hasta que llega un momento en el que tienes la opción de escoger. En mi caso decidí, a finales de 2010, dejar el trabajo de Barcelona para dedicarme y compartir aquello que me hace sentir bien, desde casa, en Tossa. Así surgieron las colecciones “Camins a Goa” —a partir de unas piezas de madera encontradas en la India unos meses antes— y “Fragments de vida”, una selección de fotografías que dibujan mi trayecto. Con el tiempo, el proyecto ha ido tomando forma, con la página web o la presencia en algunas ferias de artesanía.



A qui va dirigit Vint-i-nou de Lluna?
La meva proposta és molt oberta i, per tant, es pot llegir de maneres diferents: des d’una persona que escull una peça amb una imatge de Tossa per un vincle emocional, fins a una altra lligada al món de la literatura o d’altres que es puguin sentir identificades amb determinades imatges. El que és important és el diàleg entre qui escull la peça i qui la crea.

¿A quién va dirigido Vint-i-nou de Lluna?
Mi propuesta es muy abierta, por lo tanto se puede leer de muchas maneras distintas: desde una persona que escoge una pieza con una imagen de Tossa por un vínculo emocional, hasta otra relacionada con el mundo de la literatura u otras que se puedan sentir identificadas con determinadas imágenes. Lo que es importante es el diálogo entre quien escoge la pieza y quien la crea.



Quin és el somni de Vint-i-nou de Lluna?
M’agrada imaginar que hi ha persones, de qualsevol lloc, que aporten una part de si mateixes a la peça que han escollit o algú ha escollit per a elles. Com un procés de creació que mai no s’acaba, com en un llibre, en què cada lectura obre un món nou. El meu somni és seguir creant, aprenent i compartint.


¿Cuál es el sueño de Vint-i-nou de Lluna?
Me gusta imaginar que hay personas, de cualquier parte, que aportan algo de sí mismas a la pieza que han escogido o alguien escogió para ellas. Como un proceso de creación que nunca termina, como en un libro, en el que cada lectura abre un nuevo mundo. Mi sueño es seguir creando, aprendiendo y compartiendo.



Quin seria el final perfecte del conte de Vint-i-nou de Lluna?
L’important és el que estic vivint ara i tot el que m’ha donat i em dóna: les sorpreses del dia a dia, els petits detalls que s’aprenen a força d’hores de feina, la resposta de la gent... No puc pensar en un final, tots els finals i començaments acostumen a ser tan lents i borrosos que és difícil distingir-los quan passen.

¿Cuál sería el final perfecto del cuento de Vint-i-nou de Lluna?
Lo importante es lo que vivo ahora y todo lo que me ha dado y me da: las sorpresas del día a día, los pequeños detalles que se aprenden a base de horas de trabajo, la respuesta de la gente… No puedo pensar en un final, todos los finales y comienzos acostumbran a ser tan lentos y borrosos que es difícil distinguirlos cuando ocurren.

Y si Sant Jordi viene cargado de rosas para su princesa nosotras traemos UN SORTEO para las nuestras (principes no abstenerse de participar!). El primer Sorteo de Alaprestatgeria gracias a Vint-i-nou de Lluna. Podíamos esperar mejor inauguración?

¿QUERÉIS CONSEGUIR ESTA MARAVILLA? "ESTIMAR"


 Aquí tenéis las Bases del sorteo:

1. Hacerte fan de Vint-i-nou de lluna en su página de Facebook.
2. Hacerte fan de Alaprestatgeria en Facebook y seguidor en el blog, si aun no lo eres. Encontrarás la pestaña en la columna de la derecha.
3. Dejar un comentario en esta entrada diciendo que tres cosas te gustan más de vint-i-nou de Lluna y porqué.(es necesario que, junto el comentario dejes tu dirección de correo electrónico para poder contactar si resultas ser ganadro/a!!)

Tenéis hasta el 5 de mayo para participar. El lunes 7 de mayo daremos los resultado. mucha suerte a tod@s




15 comentarios:

  1. M'encanten!!! M'agraden tots, però la col.lecció goa m'ha semblat màgica! Gràcies pel sorteig i feliç sant jordi! lingosworld@gmail.com

    ResponderEliminar
  2. M'han agradat molt les col•leccions de “fragments de la vida” i “Hi havia una vegada Tossa” i en concret els fermalls d'aquesta col•lecció. Molt maco tot!!
    awasumaku@hotmail.com

    ResponderEliminar
  3. Hola a tots!!! m'encanten totes les col·laccions però el SOMIAR....es preciòs!!! A veure si tinc sort i em toca. un petò a tots. vpaton@hotmail.es

    ResponderEliminar
  4. Que xulo i que original!! Aviam si tinc sort astridtv@hotmail.com

    ResponderEliminar
  5. Em fa ilu participar en el sortig! A veure si tinc sort i em toca un d'aquests meravellosos penjolls. M'agradaria perquè són un detall molt delicat, per l'envoltori que està molt cuidat i per l'originalitat de la idea.
    Apa una abraçada!
    Cristina crishka·gmail.com

    ResponderEliminar
  6. Soc fan de vint-i-nou de lluna i soc fan d' alaprestatgeria! Us vull felicitar a totes perquè cada dia em deixeu amb la boca oberta i amb ganes d'enganxar-me a l'ordinador per saber què m'espera!
    Jo no sabria triar, però per a mi té un sentiment especial camins a Goa, ja que vaig compartir aquell viatge amb la Laia... però les peces amb resina m'encanten!
    A veure si tinc sort...
    monica-taboada@hotmail.com

    ResponderEliminar
  7. Molt molt bonics. M'agrada tot però si haig de de dir només tres coses diré, la delicadesa, la idea de conceptuar la joia en sí i la joia de packaging escollit i per últim que és una joia que et decora de manera personal i decora el teu entorn. M'encanta!

    ResponderEliminar
  8. M'agrada la possibilitat de plasmar alguna cosa important er tu. Últimament m'he adonat de la importància que té personalitzar les coses... També son molt macos els anells i. molt ben feta també, la web. Espero teir sort en aquest primer sorteig!! felicitat pel blog i ànims!!

    ResponderEliminar
  9. No sé si ho he fet bé això de fer-me fan de vint-i-nou de lluna i d' alaprestatgeria espero que sí sino m'agradaria que m'ho diguéssiu! Us vull felicitar perquè m'estic aficionant cada dia més a veure el vostre bloc i el vostre espai al facebook.
    En quant les tres coses que més m'agraden del vint-i-nou de lluna són:
    1) Originalitat
    2) Delicadessa
    3) Elegància

    Espero tenir sort i lluir el penjoll per tot L'Hospitalet. Un petó ben fort
    chamizilla@gmail.com

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Maite! què bé que participis! Al facebook d'alaprestatgeria ja apareixes, al de vintinoudelluna encara no. L'únic que et manca és seguir-nos al blog (has de clickar al botonet de color blau que hi ha a la dreta que diu "Participar en este sitio") i amb això ja ho tens tot!

      Gràcies per participar :D

      Eliminar
  10. La veritat és que jo no us coneixia però trobo genial el fet de donar-li un nom a totes les peces. Et fa crear un vincle més estret amb elles i no només pel fet estètic. La col.lecció " Hi havia una vegada Tossa" m'encanta!. Aviam si tinc sort! jelou28@hotmail.com

    ResponderEliminar
  11. Fantàstic, he quedat meravellada sobretot amb la presentació de les peces, els pots. Una presentació molt delicada i harmonica. Trobo molt interessant el fet d'utilizar fotografies amb la resina, hi dóna un toc molt personal, talment com si ens emportessim un trosset de la vida de la persona que ha fotografiat.
    Mireia: mbardaj4@xtec.cat

    ResponderEliminar
  12. Gracias a todas por participar! (aún teneis tiempo l@s que todavía no lo hayáis hecho! ;))

    Solo me gustaría destacar que es necesario para participar al concurso que nos sigais también en el blog. (teneis que clicar en el botón de color azul que diceparticipar en este sitio" que hay a la derecha)
    Además seria bueno que comentarais con vuestro perfil para poder comprobar que todo es correcto.

    Feliz puentee!

    ResponderEliminar
  13. Geniales, por su sencillez, por el buen gusto y por la presentación! Yo también compartí con Laia su viaje a India... y tengo un recuerdo muy divertido de cuándo compramos esas piezas... Felicitats Laia per la feina feta i felicitats a alaprestatgeria per la continuitat del bloc, l'estètica i les coses tan boniques que feu!
    jgonzalez@xixell.cat

    ResponderEliminar
  14. La veritat és que em vaig fer seguidora del facebook de vint-i-nou de Lluna el mateix dia que ho vau penjar, pero encara no havia aportat res al vostre blog.
    Els collarets, anells,... són increibles, sobretot per les imatges escollides. M'encanten, si hagues d'escollir una, no se amb quina em quedaria de totes.

    zararum@hotmail.com

    ResponderEliminar